Despre noi

Cine suntem?

MTY Quartier este o companie inovatoare specializata in fabricarea si comercializarea panourilor de tip SIP, cunoscuta pentru calitatea superioara a produselor si solutiilor inovatoare pe care le ofera. 

De la inceputurile noastre, ne-am dedicat misiunii de a revolutiona industria constructiilor din Romania si de a dezvolta abordari durabile si eficiente din punct de vedere energetic pentru constructiile rezidentiale si comerciale.
  • Produse si servicii

    Panourile SIP au performante excelente de izolare terminca si sunt indispensabile pentru santierele de constructii datorita efectului lor excelent de izolare terminca. MTY Quartier este specializata in fabricarea panourilor SIP de inalta calitate pentru pereti exteriori, acoperisuri si pardoseli. Oferim o gama larga de dimensiuni si grosimi pentru a satisface varietatea de nevoi pe care clientii nostri le au.

  • Echipa noastra

    La MTY Quartier, credem ca oamenii sunt cheia succesului. Echipa noastra este formata din profesionisti cu o vasta experienta in industria constructiilor.

  • Solutie personalizata

    Intelegem ca fiecare proiect de constructie este unic, motiv pentru care asiguram o solutie personalizata, adaptata la nevoile si cerintele fiecarui client. De la proiectarea initiala pana la livrarea produsului finit. Lucram indeaproape cu tine pentru a ne asigura ca fiecare detaliu este luat in considerare si rezultatul final depaseste asteptarile.

De ce sa alegi panourile SIP?​

1. Casa ta ridicata intr-o saptamana!
2. Nu mai ai nevoie de alte indreptari, totul vine perfect.
3. Izolarea termica foarte buna.
4. Costul scazut, casa finala costand la maxim jumatate din pretul unei case normale.
5. Rezistenta la cutremure.
6. Panourile se pot folosi pentru pereti, acoperisuri si plansee.
7. Sustenabilitate ecologica.

MTY Quartier – Specialiști în construirea caselor din panouri SIP

Doriți să vă construiți casa visurilor dumneavoastră? MTYQ este firma ideală care vă poate ajuta să transformați această dorință în realitate. Suntem specializați în construirea caselor din panouri SIP, oferindu-vă o soluție modernă și eficientă pentru locuința dumneavoastră.

Cu experiență în domeniu, echipa noastră de profesioniști calificați și dedicați vă asigură servicii de cea mai înaltă calitate. Utilizăm tehnologia avansată a panourilor SIP (Structural Insulated Panels), ceea ce ne permite să construim case solide, durabile și bine izolate termic. Aceste panouri sunt alcătuite dintr-un miez de polistiren între două foi de OSB (Oriented Strand Board), asigurând o izolare termică excelentă și un confort sporit în orice anotimp.

Casa dumneavoastră va fi construită cu grijă și atenție la detalii, în conformitate cu cerințele și preferințele dumneavoastră. Vom lucra îndeaproape cu dumneavoastră pentru a ne asigura că fiecare aspect al proiectului este realizat exact așa cum doriți. De la designul inițial și până la finalizarea construcției, vă vom oferi consultanță și suport pe tot parcursul procesului.

Beneficiile construirii unei case din panouri SIP sunt nenumărate. Acestea includ o eficiență energetică superioară, reducerea costurilor cu încălzirea și răcirea, rezistență ridicată la seisme și intemperii, precum și o durabilitate excepțională în timp. Prin alegerea MTYQ pentru construirea casei dumneavoastră, investiți într-o locuință modernă, sigură și sustenabilă.

Nu lăsați oportunitatea de a avea casa visurilor să treacă pe lângă dumneavoastră. Contactați-ne astăzi pentru a obține mai multe informații despre serviciile noastre de construire a caselor din panouri SIP. Echipa noastră vă stă la dispoziție și este pregătită să transforme conceptul dumneavoastră în realitate.

Alegeți MTYQ pentru un partener de încredere în construcția casei dumneavoastră!

Ai un proiect? Hai sa vorbim despre el!